top of page

Szolgáltatások

Vállalatunk sikeréhez az ügyfeleink sikerén keresztül vezet az út. Kereskedelmi és műszaki munkatársaink sokéves tapasztalatát szolgáltatások formájában adjuk át ügyfeleinknek a leghatékonyabban és a legáttekinthetőbben.

Kereskedelmi és technológiai tanácsadás

Ki szeretne igazodni a nyílt technológiákra alapuló termékek különféle licenszelési lehetőségei, korlátozásai, potenciális veszélyei között? Ha valóban kíváncsi rá, hogy miért költséghatékonyabbak a nyílt megoldások a versenytársakéinél, és hogyan lehet a legteljesebben kiaknázni a lehetőségeket, az általunk forgalmazott termékek technológiáinak partnereivel, képviselőivel szoros együttműködésben állunk rendelkezésére.

Egyedi fejlesztés

Fejlesztőcsapatunk az általunk alkalmazott technológiákra épülve végzi egyedi szoftverfejlesztési, illetve meglévő szoftverek egyediesítési, módosítási feladatait, ami az igények széleskörű felmérésétől, a megfelelő technológiák, keretrendszerek kiválasztásán és a részletes tervezési feladatokon át a rendszerek kifejlesztéséig, azok teszteléséig és dokumentált átadásáig terjed.

Integráció

Sok esetben egyetlen termék, komponens nem fedi le maradéktalanul egy rendszer kívánalmait. Másrészről, egy megvalósítandó rendszer legtöbbször nem "zöldmezős", hanem egy meglévő környezetbe kerül beillesztésre, azaz a fellépő korlátozásoknak, peremfeltételeknek meg kell felelni. Integrációs tevékenységünk a fenti kívánalmaknak való megfelelést biztosítja, komplex rendszerek implementációját, integrációját tartja feladatának.

nyilt-tech_kicsi_new.png
bottom of page