top of page

NYÍLT TECHNOLÓGIÁK

 

Miért hiszünk a nyílt technológiákban?

 

A modern, komplex vállalati IT technológiák kifejesztése és fenntartása nagyon sok energiát emészt fel. A legnagyobb vállalatok is rájöttek, hogy nem gazdaságos ezeket a technológiákat zárt tulajdonosi rendszerként kifejleszteni, mert:

  • Túl sok erőfeszítés a folyamatos fejlesztés és fenntartás

  • Nem elég innovatív és agilis, inkább követő jellegű a tulajdonosi modell

  • Nehezen alakul ki a szükséges, kritikus tömeg méretű ekorendszer

  • Pazarlás ugyanazt többször létrehozni, az egyedi ügyfélérték nem ebben rejlik    

 

A nyílt technológiák ezzel szemben sokkal dinamikusabb fejlődési cikluson mennek keresztül, hamarabb termékesíthetők, és az ekorendszer természetes expanziója valamint a természetes kiválasztódási folyamat miatt az időtállóságra és az általános technológiai szabvánnyá válásra is a leginkább alkalmasak. A kézzelfogható és karakteres példák az informatika egész területén megtalálhatók, a mobil technológiától (pl. Android) egész a felhőrendszerekig (pl. OpenStack).

 

A vállalati felhasználóknak azonban nem csupán innovatív nyílt technológiákra, hanem arra épített termékekre és szolgáltatásokra van szükségük. Hogyan válik tehát a nyílt technológia adta potenciál vállalati értékké? Egy olyan termékesítési folyamattal, ami meghagyja a technológia nyíltságát és innovatív erejét, azonban az érett és robusztus technológiai alapot a vállalati felhasználók által megszokott biztos háttérrel (pl. hosszú életciklusok, tanúsítványok, szoftverkövetés, támogatás) egészíti ki.

 

A Corollis elkötelezett célja, hogy az mindenkori legjobb és leginnovatívabb elérhető nyílt technológiákból építkező legérettebb termékeket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat nyújtsa vállalati ügyfeleinek.

 

NYÍLT TECHNOLÓGIÁK

DINAMIKUS VÁLLALATOKNAK

Andes-Digital-Advanced-Business-Partner-Red-Hat-Logo-1024x654.png
bottom of page